Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τουρκία: Σε τεταμένο κλίμα θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές - Οι ισορροπίες μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες

Σε τεταμένο κλίμα αναμένεται να διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή οι δημοτικές εκλογές στην Τουρκία.

Το μεγάλο στοίχημα του Ερντογάν είναι να νικήσει τον απερχόμενο δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, προκειμένου να γυρίσει ο δήμος στον έλεγχο του Τούρκου προέδρου. Παρόλα αυτά, όλες οι δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει δείχνουν ότι ο Ιμάμογλου αναμένεται να ανανεώσει τη θητεία του καταγράφοντας άνετο προβάδισμα.

Σταθακόπουλος: Την Επικράτεια δε φαίνεται να τη χάνει ο Ερντογάν

Το πραγματικό κέντρο ισχύος στις σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ είναι το Πεντάγωνο-Η Ελλάδα ήταν μέχρι τώρα σε δεύτερη μοίρα

Ο Ιμάμογλου εμφανίζεται να προηγείται με διαφορά τουλάχιστον 3 μονάδων. «Προηγείται με ένα 3% ο Ιμάμογλου και υπάρχει και μια εταιρεία δημοσκοπική που δείχνει μπροστά τον Κουρούμ. Είναι αυτή που έδειξε τον Ερντογάν νικητή στις εκλογές», λέει, μιλώντας στο MEGA, o τουρκολόγος Δημήτρης Σταθακόπουλος.

«Την Επικράτεια δε φαίνεται να τη χάνει ο Ερντογάν, τη Σμύρνη θα τη χάσει σίγουρα και μάλλον κερδίζει ο υποψήφιός του στην Άγκυρα».

Σύμφωνα με τον κ. Σταθακόπουλο:«Έχουν κατέβει πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι άρα δεν υπάρχει ο συνασπισμός που υπήρχε το 2019».

Όπως λέει ο ίδιος, έχουν γίνει δύο γεγονότα στη γείτονα που ενδέχεται να επηρεάσουν την εκλογή του Εκρέμ Ιμάμογλου, ενώ σημειώνεται πως ο νυν δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, πρωτόδικα, έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα, κάτι που αποτελεί άσσο στο μανίκι του Ερντογάν.

 

Tags
Back to top button