Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οπαδική βία: Από σήμερα οι απολογίες για την εγκληματική οργάνωση και τη δολοφονία Λυγγερίδη - Τρεις προφυλακίσεις χθες

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά τις απολογίες τους τρεις από τους 10 συνολικά κατηγορουμένους που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Οι συγκεκριμένοι δέκα κατηγορούμενοι απολογήθηκαν την Παρασκευή στην ανακρίτρια για αδικήματα που αφορούν μόνο σε προμήθεια ναρκωτικών ουσιών και αμέσως μετά τρεις εξ αυτών κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Οι υπόλοιποι επτά αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Οπαδική βία: 3 πρώτες προφυλακίσεις για ναρκωτικά - Από αύριο οι απολογίες για την εγκληματική οργάνωση και τη δολοφονία Λυγγερίδη

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 10 κατηγορούμενους που πέρασαν το κατώφλι του ανακριτικού μόνο οι τρεις αντιμετώπιζαν κατηγορίες μόνο για ναρκωτικά.

Έτσι οι υπόλοιποι επτά θα οδηγηθούν ξανά στα δικαστήρια μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να απολογηθούν μαζί με τους άλλους συγκατηγορούμενούς τους για σειρά άλλων βαρύτατων κατηγοριών που αντιμετωπίζουν, όπως εγκληματική οργάνωση, δολοφονία Λυγγεριδη και εκρήξεις.

Tags
Back to top button