Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τουρκία: Ερντογάν κατά Ιμάμογλου για «προβοκάτσια» - Δημοσκόπηση θέλει νικητή τον Κιλιτσντάρογλου από τον πρώτο γυρό

Το κλίμα στην Τουρκία έχει πολωθεί επικίνδυνα λίγες μόνο ημέρες πριν τις τουρικές εκλογές με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να εξαπολύει επίθεση κατά του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου κατηγορώντας τον για προβοκάτσια μετά και τα χθεσινά επεισόδια με πέτρες σε προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Ερζερούμ.

«Με την δική τους προβοκάτσια βγάζουν φασαρία και μετά δίχως να ντρέπονται προσπαθούν να αμαυρώσουν στις πόλεις μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ταγίπ Ερντογάν μετά την επίθεση με πέτρες που δέχτηκε το λεωφορείο του Ιμάμογλου χθες επισημαίνοντας πως προκαλεί ταραχές και υποστηρίζει τρομοκράτες, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ - Σκληρή απάντηση στον Τσαβούσογλου για τα F-35: «Η θέση μας δεν έχει αλλάξει - Γνωστές οι συνθήκες της αποπομπής της Τουρκίας»

Από την πλευρά του ο Εκρέμ Ιμάμογλου δήλωσε σε μια άλλη συγκέντρωση, στο Ικόνιο για την χθεσινή επίθεση πως «δεν εκτόξευσαν πέτρες εναντίον μου αλλά εναντίον του λαού εκτόξευσαν πέτρες εναντίον της δημοκρατίας» και επισήμανε πως «θα υπάρξουν αυτοί που κάνουν προβοκάτσιες. Μπορεί να είναι τώρα ανάμεσα σας. Ζούμε δύσκολους καιρούς θα προσπαθήσουν να σας προκαλέσουν».

Υπενθυμίζεται ότι χθες Κυριακή, διαδηλωτές έριξαν πέτρες στον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, που προέρχεται από το αντιπολιτευόμενο Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) και θα αναλάβει αντιπρόεδρος εφόσον ο Κεμάλ Κιλτσντάρογλου κερδίσει τις εκλογές αυτές.

Προβάδισμα Κιλιτσντάρογλου δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Την ίδια ώρα, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου νικητή στις τουρκικές εκλογές της 14ης Μαϊου από τον πρώτο γύρο.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση Mac, o Κιλιτσντάρογλου συγκεντρώνει 50,9%, ποσοστό αυξημένο σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση και με τον Ταγίπ Ερντογάν να ακολουθεί με 45,4% με 7% πιο πάνω.

Tags
Back to top button