Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Τουρκία: 7χρονος Σύριος πρόσφυγας πέθανε γιατί δεν τον δέχονταν σε κανένα νοσοκομείο

Ένα 7χρονο προσφυγόπουλο από τη Συρία, πέθανε στην Αττάλεια της Τουρκίας, επειδή τέσσερα νοσοκομεία στην πόλη δεν δέχονταν να αναλάβουν τη νοσηλεία του λόγω στέρησης επίσημων εγγράφων.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan, ο 7χρονος Αλί Ιζετίν Αχμέντ υπέφερε από υψηλό πυρετό.

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στο Dogan και εξήγησε ότι «είμαστε Σύροι πρόσφυγες και δεν είχαμε τα απαραίτητα έγγραφα με συνέπεια τα νοσοκομεία να μην μας δέχονται».

Ο 7χρονος έχασε τελικά τη ζωή του και όπως αναφέρει η Hurriyet το τουρκικό υπουργείο Υγείας έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό που πήρε τεράστιες διαστάσεις.

Tags
Back to top button