Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Το σύμπτωμα την ώρα του φαγητού που προδίδει τον καρκίνο στον εγκέφαλο

Ο γιατρός, Αλεξάντρ Μιάσνικοφ, σε συνέντευξή του στο κανάλι «Russia 1», δήλωσε ότι η αλλαγή στη γεύση μπορεί να είναι ένα από τα συμπτώματα όγκου στον εγκέφαλο.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, πρέπει να ανησυχούμε όταν νιώθουμε στο στόμα μας μια πικρή, ξινή ή μεταλλική ασυνήθιστη γεύση.

Πολλοί από εμάς όμως δεν δίνουμε σημασία, αλλά κάποιες φορές πίσω από αυτό ίσως να κρύβεται ένας όγκος στον εγκέφαλο επισήμανε, συμπληρώνοντας ότι ο πιθανότερος λόγος της γευστικής αυτής αλλαγής προέρχεται από κάποιο πειραγμένο νεύρο.

Πού μπορεί να οφείλεται η αλλαγή στη γεύση

Τρία νεύρα είναι αυτά που διαβάζουν πληροφορίες από τους γευστικούς κάλυκες, οι οποίοι βρίσκονται στην επάνω επιφάνεια της γλώσσας.

Σε περίπτωση που η γευστική αίσθηση αλλάζει, το πιθανότερο είναι κάποιο από τα νεύρα αυτά να έχει πειραχτεί κάπου, διευκρίνισε ο Αλεξάντρ Μιάσνικοφ, καταλήγοντας ότι η εμφάνιση μιας ασυνήθιστης γεύσης στο στόμα μπορεί επίσης να προκληθεί και από τη λήψη φαρμάκων, όπως αντιβιοτικών, φαρμάκων κατά της υπέρτασης κι άλλων.

Tags
Back to top button