Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το φυσάνε και δεν κρυώνει: Τούρκοι πολίτες σχολιάζουν τις δηλώσεις Άδωνι: «Οι Έλληνες έχουν φαγούρα, μπορούμε να τους ξαναρίξουμε στη θάλασσα σε μια νύχτα»

Συνεχίζεται η ένταση ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, παίρνοντας βέβαια τη σκυτάλη τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας και εκτοξεύοντας απειλές προς την χώρα μας. Αφορμή για το ρεπορτάζ της Γενί Σαφάκ στάθηκαν οι δηλώσεις του έλληνα υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη. 

Μετά τον Δένδια στο στόχαστρο της Τουρκίας ο Άδωνις: Οργή προκάλεσε η δήλωση «με τα F-35 θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα» - «Eμείς θα πυροβολήσουμε την Αθήνα αόρατα»

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη ότι «με τα F-35 μπορούμε εμείς να πάμε ξαφνικά μια νύχτα στην Τουρκία», εξακολουθούν να προκαλούν αντιδράσεις στην Τουρκία

Για «υπέρβαση ορίων από τον Έλληνα υπουργό» έκαναν λόγο τα τουρκικά Μέσα τις προηγούμενες ημέρες ενώ σήμερα απευθύνθηκαν στους Τούρκους πολίτες προκειμένου να ρωτήσουν την άποψή τους.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα Γενί Σαφάκ κυκλοφόρησε με κείμενο: «Οι Έλληνες έχουν φαγούρα, μπορούμε να τους ξαναρίξουμε στη θάλασσα σε μια νύχτα» και προώθησε μέσω των social media που διατηρεί ένα επεισόδιο της εκπομπής Sοz Milletin (Ο Λόγος στο Έθνος). 

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση: «Σε αυτό το επεισόδιο της εκπομπής ρωτήσαμε τους πολίτες πώς αξιολογούν τη δήλωση του Έλληνα υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη».

Tags
Back to top button