Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Το ενδεχόμενο ενίσχυσης του οικονομικού αποκλεισμού έναντι του Κατάρ εξετάζουν τα ΗΑΕ

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) Ανουάρ Γκάργας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενίσχυσης των στην περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι η Ντόχα θα πρέπει να προχωρήσει σε αδιαμφισβήτητες δεσμεύσεις προκειμένου ν' αλλάξει την άποψη των επικριτών της, αναφορικά με την χρηματοδότηση που προσφέρει στους ακραίους ισλαμιστές.

Ο ΥΠΕΞ των ΗΑΕ άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο οι κυρώσεις κατά του Κατάρ να πάρουν μια μορφή εμπάργκο.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει αναλάβει δράση τηλεφωνικής διπλωματίας για την επίλυση της κρίσης, συνομιλώντας με τον Εμίρη του Κατάρ, ΣεΐχηΤαμίμ μπιν Χάμαντ αλ-Θάνι, αλλά και με τον πρίγκιπα του Αμπού Ντάμπι, Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ-Ναχαγιάν, ζητώντας να επικρατήσει κλίμα ενότητας στον Αραβικό Κόσμο.

Ωστόσο, ο Τραμπ στις παρεμβάσεις του, τονίζει ότι η οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να γίνει υπό την προϋπόθεση κατάργησης των χρηματοδοτήσεων του ακραίου εξτρεμισμού ή της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button