Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τιτανομαχίες Τανκς: Εντυπωσιακό υλικό από την ρωσική προέλαση στο Σεβέρσκ με πανίσχυρα άρματα μάχης T-90! (Βίντεο)

Στην κατεύθυνση του Σεβέρσκ, στην περιοχή Belogorovka, στα περίχωρα του ομώνυμου χωριού, ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό διατηρεί την παρουσία του σε χαρακώματα, ωστόσο οι Ουκρανοί κρατούν ακόμη την βιομηχανική ζώνη. Οι στρατιώτες του Κιέβου δημιούργησαν μία ισχυρή γραμμή άμυνας στην περιοχή του εργοστασίου. Βέβαια, πληρώματα των ρωσικών τεθωρακισμένων της ομάδας στρατευμάτων «Νότος» τους πλήττουν καθημερινά.

Το ρωσικό υπουργείο άμυνας, μέσω της Zvezda, δημοσίευσε υλικό όπου ένα άρμα μάχης φαίνεται να εκτοξεύει πυρά από κοντινή θέση σε αυτήν την κατεύθυνση. Ο στόχος ήταν ένα ουκρανικό τεθωρακισμένο όχημα που εντόπισε αναγνωριστική ομάδα των Ρώσων.

Βαράνε Ακάθεκτοι οι Ρώσοι: Οι «Τυφώνες» της Μόσχας αφάνισαν 50 Ουκρανούς (Βίντεο)-Κομάντος του Πούτιν κατέλαβαν και «καθάρισαν» οχυρό (Βίντεο)

Η μαχητική αποστολή εξουδετέρωσης του στόχου ανατέθηκε στο πλήρωμα του ρωσικού άρματος μάχης την στιγμή που το πλήρωμά του ήταν έτοιμο να ανοίξει πυρ. Πεζικάριοι στα περίχωρα του χωριού αιτήθηκαν υποστήριξη πυρός και έτσι το ρωσικό πλήρωμα άμεσα έλαβε νέες συντεταγμένες στόχου.

Η Δήλωση Ρώσοι Διοικητή

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, το κύριο άρμα μάχης T-90M Proryv έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα και αποτελεσματικά οχήματα μάχης. Το άρμα είναι ικανό να χτυπά στόχους διάφορων τύπων από μεγάλη απόσταση, με το πλήρωμα να παραμένει αξιόπιστα προστατευμένο, ακόμη και σε κοντινή μάχη. Αυτό τουλάχιστον αναγράφει το νεότερο άρθρο της Zvezda, παρουσιάζοντας σε βίντεο την δράση του οχήματος.

Καταστροφικές πυραυλικές επιθέσεις στην Ουκρανία ξημερώματα Πρωτομαγιάς (Εικόνες)-Οι Ουκρανοί έχασαν 15χιλ άντρες τον Απρίλιο ανέφερε η Μόσχα!

Εξαιτίας του συστήματος δυναμικής προστασίας τρίτης γενιάς τύπου Relikt, το πλήρωμα του τανκ δεν ένιωσε την έκρηξη εντός του οχήματος, αφού η θωρακισμένη κάψουλα του άρματος τους προστάτευσε από την σφοδρότητα των πληγμάτων, εξήγησε.

Τα T-90 των Ρώσων βρίσκονται σε κάθε σημείο της πρώτης γραμμής συρράξεων. Με την παρουσία τους, η Μόσχα προσπαθεί να επιβάλλει κυριαρχία στις μονομαχίες μεταξύ αρμάτων μάχης.

Tags
Back to top button