Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρασύτατη ληστεία στη Θεσσαλονίκη-«Φύγετε έχουμε καλέσει το 100», «το ξέρουμε!» (Βίντεο)

Στη Θεσσαλονίκη, έλαβε χώρα μια θρασύτατη διάρρηξη σπιτιού καθώς οι δράστες δίχως κανέναν ενδοιασμό, εισέβαλαν στο εν λόγω σπίτι τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο του ΣΚΑΪ, οι διαρρήκτες με λοστούς και κατσαβίδια παραβιάζουν σπίτι στη Θέρμη, με έναν από αυτούς να προσπαθεί να σπάσει την κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν στην είσοδο.

Αφού ερεύνησαν τους χώρους για περίπου ένα λεπτό, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, καθώς ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Κατευθύνθηκαν σε κοντινό δρόμο όπου εκεί τους περίμενε συνεργός τους με αυτοκίνητο. Επιβιβάστηκαν σε αυτό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Θεσσαλονίκη: «Πήρανε χρυσαφικά και κάποια χρήματα που είχαμε εντός του σπιτιού»


«Λίγες ώρες αφού φορτώσαμε το αυτοκίνητο και φύγαμε με την οικογένεια μου, άρχισαν να βαράνε σαν τρελοί οι συναγερμοί. Πήρανε χρυσαφικά και κάποια χρήματα που είχαμε εντός του σπιτιού. Οι γείτονες που είδαν το σκηνικό φώναζαν "έχουμε καλέσει το 100, φύγετε τώρα", γύρισαν με απάθεια και τους απάντησαν "το γνωρίζουμε"», ανέφερε η γυναίκα που μένει στο σπίτι που διέρρηξαν οι δράστες.

Μπαράζ διαρρήξεων την περίοδο του Πάσχα


Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, από την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα σημειώθηκαν 269 διαρρήξεις και 28 ληστείες σε όλη τη χώρα. Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν ότι είχαν αδειάσει οι πόλεις και οι περισσότεροι είχαν κατευθυνθεί προς την επαρχία.

Tags
Back to top button