Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Έχετε ακούσει μετά το "Χριστός ανέστη" τι λέει ο ιερέας; Τρομερό!

Έχετε ακούσει μετά το "Χριστός ανέστη" τι λέει ο ιερέας; Τρομερό! Η Ανάσταση του Χριστού μας και η παρουσία Του στη ζωή μας, μεταμορφώνει τα πάντα. Διαλύει το σκοτάδι, νικά το θάνατο, με την αγάπη Του κατατροπώνει το μίσος, δίνει νέα πνοή στον άνθρωπο, τον ανακαινίζει.

Γιατί εμφανίστηκε πρώτα σε γυναίκες ο Χριστός μετά την Ανάσταση;

Σε έναν κόσμο που κυριαρχεί καθετί διεστραμμένο ως φυσιολογικό, η παρουσία του Αναστημένου Ιησού Χριστού ανατρέπει τα πάντα, η παρουσία Του γεμίζει το σύμπαν, γεμίζει τις καρδιές των ανθρώπων, που προσπαθούν να γεμίσουν με ανούσια πράγματα και πάντα μένουν άδειοι.

Έρχεται Αναστημένος να μας δώσει το μήνυμα της νίκης, αλλά εμείς πηγαίνουμε με το μέρος του χαμένου. Προτιμούμε να μην ζήσουμε αυτή τη νίκη και να γίνουμε εχθροί Του. Αυτό φαίνεται από αυτά που λέει ο Ιερέας μετά το «Χριστός ανέστη».

Tags
Back to top button