Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει ο πατέρας του 14χρονου που έκλεισαν σε τουαλέτα

Ο πατέρας κατήγγειλε το περιστατικό μιλώντας στον Status FM. Σύμφωνα με τον πατέρα, ο 14χρονος δέχεται επιθέσεις από το Δημοτικό και ακόμα και σήμερα στο Γυμνάσιο. Μάλιστα, περιέγραψε πρόσφατο περιστατικό όταν δέχθηκε επίθεση από μαθητές του σχολείου στην τουαλέτα, δύο 14χρονους και έναν 15χρονο. «Ο ένας κρατούσε την πόρτα, ο δεύτερος βιντεοσκοπούσε και ο τρίτος κρατούσε τσίλιες», ανέφερε.

Ο ίδιος κατήγγειλε πως η μητέρα του παιδιού δέχτηκε μπουνιές από μαθήτρια την περασμένη Παρασκευή, ενώ τόνισε ότι μαθητές τον έβριζαν και τον αποκαλούσαν «ρουφιάνο και μπατσόφιλο».

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή Τάδε Έφη Άρης, έκαναν καταγγελίες και στο σχολείο και στη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά δεν έγινε κάτι. «Πήραν αποβολή αλλά δεν άλλαξαν σχολικό περιβάλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του 14χρονου ανέφερε ότι φοβάται για βεντέτα σε βάρος του ίδιου και του παιδιού του, ενώ, όπως ανέφερε, έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να κινηθεί νομικά.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ: 

Tags
Back to top button