Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Θεσσαλονίκη: Παραποιούσε μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας για να πληρώνει λιγότερο ρεύμα

Στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προχώρησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκης ο οποίος συστηματικά «πείραζε» τους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας του ΔΕΔΔΗΕ με αποτέλεσμα να παραποιεί τα στοιχεία των μονάδων μέτρησης της ηλεκτρικής ενέργειας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας καθώς μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία τσάντα που περιείχε πλήθος εργαλείων, τα οποία χρησιμοποιούσε για να παραβιάσει μολυβοσφραγίδες του ΔΕΔΔΗΕ, σε μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας.

Επειτα από έρευνα των αρχών προέκυψαν τρεις περιπτώσεις, στις περιοχές Ευόσμου, Πολίχνης και στο κέντρο πόλης, όπου ο δράστης παρείχε συνδρομή και με τη χρήση ειδικών εργαλείων προέβη στην αποσφράγιση των μολυβοσφραγίδων από τους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας του ΔΕΔΔΗΕ και σκολούθως στην παραποίηση και μείωση των μονάδων μέτρησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη συνέχεια μεριμνούσε για την επανασφράγιση των μετρητών με σύρμα και μολυβοσφραγίδες, έτσι ώστε να μην γίνει αντιληπτή η παραβίαση από τους αρμόδιους υπαλλήλους που πραγματοποιούσαν έλεγχο στους μετρητές.

Tags
Back to top button