Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ασταμάτητα τα περιστατικά βίας ανηλίκων

Σύμφωνα με την 13χρονη, οι μαθήτριες την απείλησαν και τη χτύπησαν με γροθιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να πέσει στο έδαφος.

Όταν μπόρεσε να συνέλθει, μια 15χρονη την ανάγκασε να καπνίσει ένα αυτοσχέδιο τσιαγάρο με κάνναβη, για να μπορέσει να φύγει.

Η 13χρονη καταφέροντας να φύγει από το σημείο που έγινε το επεισόδιο, διαπίστωσε ότι οι μαθήτριες είχαν αφαιρέσει από την τσάντα της πέντε ευρώ και μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Με σταθμό του ΕΚΑΒ η ίδια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι τέσσερις ανήλικες συνελήφθησαν από το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια, κατόπιν εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθερες μετά τις απολογίες τους.

Μητέρα μαθητή δέχθηκε επίθεση από 16χρονη

Επίθεση δέχτηκε η μητέρα του μαθητή που είχαν κλείσει, συμμαθητές του, στις τουαλέτες σχολικού συγκροτήματος και βιντεοσκοπούσαν την επίθεση, από μία 16χρονη η οποία τη χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο και την έβρισε.

Η ανήλικη είναι φίλη των μαθητών που είχαν χτυπήσει και βιντεοσκοπήσει τον ξυλοδαρμό του 14χρονου γιου της μέσα στις τουαλέτες, σύμφωνα με την καταγγελία της 53χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας.

Τους πρώτους εννιά μήνες του 2023 είχαμε 201 υποθέσεις, 280 δράστες, και 135 συλλήψεις. Το αντίστοιχο του 2024 καταγράφηκαν 302 υποθέσεις,475 δράστες και 260 συλλήψεις.

Tags
Back to top button