Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 14χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας ενώ έπαιζε (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Ασταμάτητα τα περιστατικά βίας ανηλίκων

Στο κενό από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ένας ανήλικος, στην περιοχή του Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το 


Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα, όταν το αγόρι, 14 ετών, έπεσε σε φωταγωγό. 

Επί τόπου έφτασε κινητή μονάδα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ανήλικο στο νοσοκομείο, ενώ έρευνα για το περιστατικό πραγματοποιεί η αστυνομία. Ο 14χρονος που είναι πολυτραυματίας - έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ φέρει τραύματα στα άνω και κάτω άκρα - μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. 

Τι λένε ένοικοι της πολυκατοικίας στο protothema.gr:



Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr o νεαρός ήταν μαζί με άλλα παιδιά και πιθανότατα έκανε παρκούρ.

«Εκείνη την ώρα βρισκόμουν στο μπάνιο. Άκουσα τα γυαλιά να σπάνε και τον δυνατό θόρυβο. Άνοιξα το παράθυρο του φωταγωγού και είδα το παιδί πεσμένο κάτω, σε άσχημη κατάσταση. Του μιλούσα, του έλεγα να μη φοβάται. Δε ξέρω αν καταλάβαινε. Τρομάξαμε πάρα πολύ. Είδα ένα παιδί μπροστά μου έτσι. Προσπαθούσε να αναπνεύσει», ανέφερε στο protothema.gr κάτοικος της πολυκατοικίας.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν απίσης στο protothema.gr ότι πολλές φορές παιδιά κάνουν παρκούρ και πηδούν από τη διπλανή πολυκατοικία. Σήμερα έσπασε το προστατευτικό τζάμι και έπεσε στο κενό από την ταράτσα ανέφεραν.

Στιςε εικόνες που εξασφάλισε το protothema.gr φαίνεται το σπασμένο τζάμι στην ταράτσα αλλά και το σημείο στον φωταγωγό που έπεσε ο 14χρονος.

Tags
Back to top button