Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Θες να βγούμε ραντεβού;» Παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, τσαλαπατά όμορφη παρουσιάστρια (βίντεο)

Το αμερικανικό ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που έχει πολλές επαφές και σκληρές συγκρούσεις. Μοιάζει λίγο με το ράγκμπι μόνο που οι παίκτες φοράνε παντού προστατευτικά και δείχνουν τεράστιοι. Κάποιες φορές υπάρχουν και… παράπλευρες απώλειες!

Η Λώρα Ράτλετζ είναι ρεπόρτερ του ESPN, και καλύπτει το κολεγιακό πρωτάθλημα αμερικάνικου ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ. Ο Πράδερ Χάνσον είναι ένας παίκτης του κολεγιακού πρωταθλήματος και ανερχόμενο αστέρι στο άθλημα.

Κάποια στιγμή η Λώρα έκανε ζωντανή μετάδοση με πληροφορίες από τους πάγκους των ομάδων όταν ο Πράδερ, μάρκαρε έναν αντίπαλο του. Οι δυο αθλητές συγκρούστηκαν με μεγάλη ταχύτητα και ορμή και εκσφενδονιστήκαν στον αέρα. Ο Πίτερ έπεσε επάνω στην όμορφη ρεπόρτερ και την τσαλαπάτησε. Δεν είπε τίποτε και συνέχισε να παίζει.

Όμως μετά τον αγώνα στο τουίτερ της Λώρα έγραψε: «Συγνώμη που σε έριξα. Μπορώ όμως να περάσω στις 7.00 να σε πάρω να βγούμε ραντεβού». Η Λώρα τά χασε προς στιγμήν, χαμογέλασε και του απάντησε ότι είναι παντρεμένη.

Η Λώρα είναι 30 χρονών και κατά το παρελθόν είχε βγει Μις Φλόριντα.

Tags
Back to top button