Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Θάσος: Ηλικιωμένοι «πείραζαν» τους πίνακες της ΔΕΗ

Χρόνια ολόκληρα άναβαν λάμπες και θερμοσίφωνες χωρίς να πληρώνουν ούτε... ευρώ στην Δ.Ε.Η. δυο ηλικιωμένοι κάτοικοι της Θάσου που είχαν παρέμβει στους μετρητές κατανάλωσης ρεύματος των σπιτιών τους! Η διπλή κομπίνα αποκαλύφθηκε από την έρευνα των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από κλιμάκιο τεχνικών του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. για τις ενδείξεις παρέμβασης στους μετρητές και τους ζητήθηκε να συνοδεύσουν το συνεργείο στην επιτόπια έρευνα. Έτσι έγινε και κατά την αυτοψία στο σπίτι ενός 66χρονου στην περιοχή Σκάλα Ραχωνίου, διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει τον μετρητή που κατέγραφε μηδενική κατανάλωση από τις... 26 Αυγούστου του 2010!

Το ίδιο εξακριβώθηκε και κατά την έρευνα στο σπίτι μιας 85χρονης στην περιοχή Ραχώνι, η οποία είχε παραβιάσει τον μετρητή από τις 2 Μαΐου του 2014. Σε βάρος και των δυο ηλικιωμένων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, αλλά θα κληθούν να πληρώσουν εκ των υστέρων και για όλη την ενέργεια που κατανάλωσαν!

Tags
Back to top button