Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέταρτος καρχαρίας στα δίχτυα Ελλήνων ψαράδων μέσα σε ένα μήνα – Δείτε βίντεο

Άλλος ένας καρχαρίας «σαπουνάς» πιάστηκε στα δίχτυα Ελλήνων ψαράδων, αυτή τη φορά στα ανοιχτά της Ιθάκης. Όπως μετέδωσε ο Alpha, είναι ο τέταρτος καρχαρίας που πιάνεται από ψαράδες μέσα σε ένα μήνα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι η περίοδος που βγαίνουν στα ρηχά για να τεκνοποιήσουν και οι αλιείς τους βλέπουν καθημερινά στις θάλασσες. Παρόλη την όψη του ωστόσο, ο καρχαρίας «σαπουνάς» δεν αποτελεί κίνδυνο για τον άνθρωπο.

Πριν από κάποιες μέρες ένας ψαράς στα Κύθηρα έβγαλε έναν καρχαρία κοντά στα 2 μέτρα μήκος και πάνω από 200 κιλά. Νωρίτερα μέσα στο Μάιο στα δίχτυα ψαράδων είχαν πιαστεί επίσης στην Σκόπελο (με μήκος που ξεπερνούσε τα 7 μέτρα) αλλά και στην Αργολίδα ένας «σαπουνάς» είχε πιαστεί σε δίχτυα.

Tags
Back to top button