Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τερέζα Μέι: Έναρξη διαπραγματεύσεων για μελλοντική σχέση ΕΕ - Βρετανίας

Έναρξη των συζητήσεων με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και με την Βρετανή πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι, με στόχο τη μελλοντική βαθιά και ειδική σύμπραξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, επανέλαβε σήμερα την επιθυμία της για μία από κοινού με την Ευρωπαϊκή Ένωση κίνηση για την έναρξη διαπραγματεύσεων επί της μελλοντικής εμπορικής συμφωνίας Ηνωμένου Βασιλείου-ΕΕ μετά το Brexit.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την προσέλευσή της στην σύνοδο κορυφής της ΕΕ με τις πρώην σοβιετικές χώρες στις Βρυξέλλες, η Βρετανή πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα συνομιλήσει με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ αργότερα εντός της ημέρας σχετικά με «τις θετικές διαπραγματεύσεις που έχουμε, κοιτώντας προς την μελλοντική βαθιά και ειδική σύμπραξη που επιθυμώ με την Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Αυτό για το οποίο είμαι σαφής είναι ότι πρέπει να προχωρήσουμε από κοινού. Αυτό αφορά και τους δύο, Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρωπαϊκή Ενωση, να περάσουμε στο επόμενο στάδιο», είπε. Η θέση της Ευρωπαϊκής Ενωσης είναι ότι για να ανοίξει η δεύτερη φάση διαπραγμάτευσης για την μελλοντική σχέση ΕΕ-Ηνωμένου Βασιλείου, πρέπει προηγουμένως να έχουν διαυθετηθεί τα θέματα του «λογαριασμού» που πρέπει να πληρώσει το Λονδίνο για την έξοδό του από την ΕΕ, του καθεστώτος των ευρωπαίων πολιτών στο Ηνωμένο Βασίλειο και των βρετανών πολιτών στην Ευρώπη και του καθεστώτος των ιρλανδικών συνόρων.
 

Tags
Back to top button