Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΤΑP: 3.500 εργαζόμενοι και 175 ελληνικές εταιρείες – Πάνω από το 50% είναι έτοιμο

Ένας στρατός εργαζομένων που φτάνουν τις 3.500 και 400 αρχαιολόγοι ακολουθούν βήμα-βήμα τις εργασίες για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου ΤAP, που τοποθετεί την χώρα μας στον ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης, μεταφέροντας αζέρικο αέριο, μέσω Ελλάδας από το 2020.


Πρόκειται για το μεγαλύτερο ενεργειακό project στο οποίο συμμετέχουμε και ένα έργο για το οποίο 1,5 χρόνο μετά την έναρξη κατασκευής, οι εργασίες καλύπτουν επιφάνεια 433 χιλιομέτρων από τα 550 που είναι το συνολικό μήκος του αγωγού επί ελληνικού εδάφους.

 

Σύμφωνα με στελέχη του TAP, έχει ήδη κατασκευαστεί πάνω από το 50% ενώ έχει παραδοθεί και διανεμηθεί το 90% των σωλήνων.

Το υπόλοιπο 10% θα φτάσει πολύ σύντομα στα λιμάνια της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης.

Tags
Back to top button