Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Τα παράπονα του Αντιπτεράρχου Χ.Βαΐτση στην τελετή παράδοσης-παραλαβής (βίντεο)

Τα παράπονά του εξέφρασε ο πρώην πλέον αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος, Χρήστος Βαΐτσης, κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής, σχολιάζοντας το γεγονός ότι η απόφαση για την αλλαγή πάρθηκε ενόσω αυτός βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό!

Δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Το παντελώς «άκομψον» της απόφασης αποστρατείας μου κατά την διάρκεια επίσημης αποστολής στο εξωτερικό, γεγονός ένδειξης έλλειψης σεβασμού στο θεσμό του Αρχηγού και κατ΄ επέκταση στο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και πρόκλησης φθοράς στην εικόνα της χώρας, το θεωρώ μία ατυχή στιγμή και το αντιπαρέρχομαι, ελπίζοντας ότι δε θα συμβεί ποτέ ξανά στο μέλλον. Ο σεβασμός στους θεσμούς πρέπει να εκφράζεται με έργα και όχι λόγια, καθόσον η απαξίωση των δύναται να επηρεάσει αρνητικά το ηθικό του προσωπικού».

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο που του είπε τα εξής σε πρώτο πρόσωπο: «Χρήστο επειδή σε άκουσα, μην το παίρνεις προσωπικά. Οι κρίσεις έπρεπε να γίνουν ενόψει των μεγάλων γεωπολιτικών εξελίξεων που αναμένονται. Αυτές έπρεπε να αντιμετωπιστούν από τη νέα ηγεσία.»

Tags
Back to top button