Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Να αποσύρει ο Καμμένος την αγωγή κατά του Πετρουλάκη

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων ζητά από τον Πάνο Καμμένοτην απόσυρση της αγωγής σε βάρος του Ανδρέα Πετρουλάκη.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ υπερασπίζεται τον δημοσιογράφο Ανδρέα Πετρουλάκη στη δικαστική δίωξη που αντιμετωπίζει από τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο» αναφέρει ανακοίνωση της ΝΕ Χανίων η οποία συνεχίζει ως εξής:

«Η δημοσιογραφική κριτική, όσο ακραία και οξεία και αν είναι, παραμένει αναφαίρετο δικαίωμα κάθε δημοσιογράφου, κάθε εντύπου, κάθε μέσου.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εδώ και μια διετία δέχεται μια ανελέητη ενορχηστρωμένη επίθεση από όλο το μιντιακό κατεστημένο. Η κριτική είναι άλλοτε δίκαιη, άλλοτε άδικη και υπερβολική, μερικές φορές και ανοίκεια. Στην πολιτική κριτική όμως η απάντηση οφείλει να είναι εξόχως πολιτική. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πάρει τη μορφή δικαστικής διαμάχης, ούτε μπορεί να στοχεύει στην εξόντωση του δημοσιογράφου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων υφίσταται κι αυτός οξεία κριτική. Υπερασπίζεται όμως με κάθε τρόπο την ελευθερία του Τύπου, την ανεξαρτησία των ΜΜΕ και την φωνή κάθε δημοσιογράφου.

Καλούμε λοιπόν τον κ. Καμμένο να αποσύρει την αγωγή και να αφήσει την πένα και το σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη να κριθούν από τους αναγνώστες και μόνο.»

πηγή: flashnews

Tags
Back to top button