Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη πορτιέρη για διακίνηση ναρκωτικών στην Πάτρα– Η ληστεία σε χρηματαποστολή και τα super cars

Στην Πάτρα συνελήφθησαν δύο άτομα που κατηγορούνται για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο λόγος για έναν έναν 41χρονο και έναν 50χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ του Σάββατο (12.10.24) για διακίνηση ναρκωτικών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκε κοκαΐνη βάρους 0,8 γραμμαρίων, την οποία είχε προμηθευτεί αντί των 70 ευρώ από τον 50χρονο, με τον δεύτερο να έχει πάνω του κάνναβη 1,1 γραμμαρίων.

Πληροφορίες του Tempo24 αναφέρουν πως το ένα άτομο, δούλευε ως πορτιέρης το τελευταίο διάστημα, σε γνωστό κλαμπ της Πάτρας, και ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρεται να συμμετείχε στη ληστεία χρηματαποστολής στη Δάφνη με μπουλντόζα και λεία ένα εκατ. ευρώ, τον Απρίλιο του 2009. Κυκλοφορούσε με πανάκριβα αυτοκίνητα, ενώ την ώρα της σύλληψής του οδηγούσε ένα από αυτό.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια του 50χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– ποσότητα κοκαΐνης 17,76 γραμμαρίων,

-2 ζυγαριές ακριβείας,

-54 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων εκ των οποίων -48- αβολίδωτα,

-1- συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (tazer),

-1- πιστόλι κρότου των 9mm, με γεμιστήρα εντός του οποίου υπήρχαν -7- φυσίγγια και

-2 μάσκες προσώπου

 

Tags
Back to top button