Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Στον «αέρα» παραμένει η λειτουργία της ΜΕΘ του νοσοκομείου Πύργου

Στον «αέρα» παραμένει η λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Πύργου, καθώς λειτουργεί με δύο μόλις γιατρούς, που καλύπτουν 24ωρη βάρδια. Παρότι το θέμα είναι γνωστό στην υγειονομική περιφέρεια επί 2,5 μήνες, δεν έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Την Μεγάλη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο νοσοκομείο Πύργου παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γεωργιόπουλου και του αντιδήμαρχου Πύργου κ. Μπέλτσου, παρόντων και των μελών του ΔΣ του νοσηλευτικού ιδρύματος, ωστόσο όλοι αρκέστηκαν να δώσουν υποσχέσεις ότι θα πιέσουν για να ενισχυθεί με ιατρικό προσωπικό.

Το μέλος του ΔΣ του νοσοκομείου και μέλος στον Φαρμακευτικό σύλλογο Ηλείας, Τάκης Μυλωνόπουλος, ανέφερε στο IONION FM, ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση για την επίλυση του προβλήματος. «Γιατροί με οργανική θέση στο νοσοκομείο Πύργου, έχουν αποσπαστεί στα νοσοκομεία της Αχαΐας και της Αθήνας.

Η υγειονομική περιφέρεια γνωρίζει το πρόβλημα από τις 23 Ιανουαρίου. Κάλεσε γιατρούς από τα χειρουργεία του νοσοκομείου Ζακύνθου που παραμένουν κλειστά, αλλά ζήτησαν αναρρωτική άδεια. Το πρόβλημα παραμένει και ο κ. Μυλωνόπουλος αναφέρει ότι δύο λύσεις υπάρχουν είτε να γίνει προκήρυξη για πρόσληψη νέων γιατρών, διαδικασία χρονοβόρα, είτε να μεταφερθούν γιατροί στον Πύργο.

πηγή: 

Tags
Back to top button