Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Στόχος ένοπλων ληστών δύο υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη

Στόχος ένοπλων ληστών έγιναν δύο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο στους Αμπελόκηπους και το δεύτερο στο Λαγκαδά, από τα οποία οι δράστες απέσπασαν συνολικά 14.000 ευρώ.

Η πρώτη ληστεία έγινε στις 7:40 το πρωί στους Αμπελόκηπους, όπου δύο άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας όπλα, απέσπασαν από τα ταμεία 5.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν με δίκυκλη μηχανή. Πανομοιότυπος ήταν ο τρόπος δράσης των ληστών λίγες ώρες αργότερα -γύρω στις 12 το μεσημέρι- στο Λαγκαδά, όταν πάλι δίδυμο, με καλυμμένα χαρακτηριστικά και όπλα, υποχρέωσε τους ταμίες να τους παραδώσουν 9.000 ευρώ και διέφυγαν στη συνέχεια με μηχανή.

Οι δύο υποθέσεις ερευνώνται και από την Αστυνομία δεν αποκλείστηκε -μέχρι στιγμής- το ενδεχόμενο να επρόκειτο για τους ίδιους δράστες.

Tags
Back to top button