Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στο Λονδίνο την επόμενη εβδομάδα ο Ρ.Τ Ερντογάν

Στο Λονδίνο θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ Ερντογάν όπου θα συναντηθεί  με την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι μερικές εβδομάδες πριν τις πρόωρες εκλογές στην Τουρκία.

«Η επίσκεψη αυτή είναι μια ευκαιρία για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Τουρκία να επιδείξουμε τις στενές διμερείς σχέσεις μας και να γίνουν σημαντικές συζητήσεις για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος», δήλωσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

Αλλά το ταξίδι του Τούρκου προέδρου στη Βρετανική πρωτεύουσα έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Η βρετανική πτέρυγα της «Εκστρατείας Κουρδικής Αλληγγύης» υποσχέθηκε ότι θα υποδεχθεί τον Ερντογάν με μια «τεράστια διαδήλωση», ενώ η συμπρόεδρος του κόμματος των Πρασίνων και οπαδούς της εκστρατείας κατά του «σκληρού» Brexit, Καρολάιν Λούκας τόνισε: «καθώς σπεύδουμε προς το Brexit είναι σαφές ότι η κυβέρνηση είναι ολοένα και πιο πρόθυμη να φλερτάρει με καταπιεστικούς ηγέτες από ολόκληρο τον κόσμο. Ο Πρόεδρος Ερντογάν είναι ένας αυταρχικός ηγέτες, που βλάπτει σοβαρά το λαό του, αλλά έμείς του δώσαμε όπλα αξίας εκατομμυρίων λιρών και τώρα τον προσκαλούμε και για τσάι. Θα είναι άκρως τρομακτικό αν η Τέρεζα Μι δεν εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία για να ορθώσει το ανάστημά της στον Ερντογάν για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κι αν το μόνο αποτέλεσμα αυτών των επαφών θα είναι φωτογραφίες με χαμόγελα μ’ έναν ηγέτη που προσπαθούμε απεγνωσμένα να φλερτάρουμε πριν αρχίσει η περίοδος κρίσης του Brexit».

Σύμφωνα με τους Financial Times η τριήμερη επίσκεψη του Ερντογάν θα αρχίσει την Κυριακή και θα περιλαμβάνει και μια συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Τερέζα Μέι συναντήθηκε με τον Ερντογάν στην Τουρκία τον Ιανουάριο του περασμένου χρόνου, όταν υπέγραψαν μια συμφωνία 100 εκατομμυρίων λιρών για την κατασκευή μαχητικών αεροσκαφών για την τουρκική Πολεμική Αεροπορία.

 

Tags
Back to top button