Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Στο κλαμπ Reina σκοτώθηκε 29χρονη καλλονή από τον Κανναδά (φωτό)

Η οικογένεια της Alaa Al Muhandis, από το Οντάριο του Καναδά, η οποία ήταν ανάμεσα στα 39 θύματα του αδίστακτου μακελάρη του κλαμπ Ρέινα, στην Κωνσταντινούπολη, θρηνεί την 29χρονη.

Σε δήλωσή του στο κανάλι CBC News, ο σύζυγος της Al Muhandis, Asal Ahmed, περιέγραψε την σύζυγό του και μητέρα δύο παιδιών ως ένα «εξωστρεφές, αισιόδοξο και αγαπητό άτομο», ο οποία ταξίδευε για επαγγελματικούς λόγους στην περιοχή.

Ο σύζυγός της είπε ότι βρισκόταν στο Αμάν της Ιορδανίας επί δύο μήνες, επειδή εργαζόταν σε εταιρεία σχεδίασης events, και είχε πάει στην Κωνσταντινούπολη με μερικούς φίλους για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.

«Οι φίλοι της και η οικογένειά της είμαστε σοκαρισμένοι για την τεράστια απώλεια», είπε ο σύζυγόςτης Ahmed.

Ο αδελφός της Al Muhandis, Mohammad, δήλωσε στο CBC News ότι έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον γαμπρό του.

«Μου είπε ότι η αδελφή μου πέθανε. Από τότε δεν ξέρω πώς να το πω στη μητέρα μας», είπε.

Tags
Back to top button