Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην περιφέρεια οι υπουργοί για να αλλάξουν το κλίμα δυσαρέσκειας των πολιτών

Αποτέλεσμα να συνεχίζουν τις εξορμήσεις στην περιφέρεια.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, θα βρεθεί σήμερα και αύριο στη Δυτική Μακεδονία και θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην Κοζάνη.

Ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης θα κάνει αυτοψία στα έργα του αυτοκινητοδρόμου «Ολυμπία Οδός» και του σιδηροδρομικού άξονα Κιάτο-Πάτρα.

Στην Πρέβεζα θα βρεθεί την Παρασκευή ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ,στη Λευκάδα ο υφυπουργός Οικονομίας και ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας ενώ έντονη θα είναι η δραστηριότητα και άλλων υπουργών το Σαββατοκύριακο.

Όλη αυτή η στρατηγική εξωστρέφειας θα κορυφωθεί με εκδήλωση -πιθανότατα στο Τάε Κβον Ντο- στις αρχές Φλεβάρη με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, επ’ αφορμή των δύο χρόνων διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό στις 10 (στη Βουλή),προκειμένου κυβέρνηση και κόμμα να δουν τα επόμενα βήματά τους τόσο για τα επόμενα βήματα στο εσωτερικό της χώρας όσο και για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο παραμένουν στοχοπροσηλωμένοι στην έκβαση του eurogroup της Πέμπτης. Και όπως αναφέρει κυβερνητική πηγή στο iefimerida «σημασία έχει να καταγραφεί πρόοδος» και «να βρεθεί κοινό έδαφος» με τους θεσμούς. Ώστε να μπορούν να ελπίζουν σε αίσια κατάληξη των συζητήσεων εντός Φεβρουαρίου.

Tags
Back to top button