Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Στην εκδοχή των προσωπικών διαφορών στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την έκρηξη στα Άνω Λιόσια

Στην εκδοχή των προσωπικών διαφορών στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για βομβιστική ενέργεια που σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στην οδό Σινά 8 στα Άνω Λιόσια.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της μονοκατοικίας ποσότητα δυναμίτιδας με βραδύκαυστο φιτίλι και πυροδότησαν τον μηχανισμό, με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη, η οποία προκάλεσε αρκετές ζημιές και αναστάτωσε ολόκληρη την περιοχή.

Συγκεκριμένα, από την έκρηξη έπεσε έναν κομμάτι του τοίχου της εισόδου του και προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη και τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, έξω από το οίκημα, ενώ έσπασαν τζάμια και στα γύρω σπίτια.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, το σπίτι ανήκει σε 70χρονο, ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Γερμανία, όπου μάλιστα είχε συλληφθεί και εξέτισε ποινή φυλάκισης, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από ενάμισι χρόνο και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στο σπίτι στα Άνω Λιόσια, υπήρχε φύλακας, συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη, ο οποίος όμως δεν αντιλήφθηκε τους δράστες. Επίσης, υπήρχε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο όμως είχε τεθεί εκτός λειτουργίας γιατί είχε κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν ήταν εκεί όταν έφτασε η αστυνομία, προκειμένου να δόσεις κατάθεση για τυχόν απειλές σε βάρος του, ή σχετικά με το κίνητρο της επίθεσης.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Tags
Back to top button