Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στην Αθήνα αύριο ο Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί- Θα μεταφέρει μηνύματα συνέχισης των μεταρρυθμίσεων

Την ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων αναμένεται να τονίσει ο Επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί κατά τις αυριανές συναντήσεις του στην Αθήνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται με φόντο τη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή και λίγες ημέρες προτού οι επικεφαλής των δανειστών ξεκινήσουν (την προσεχή Δευτέρα) τις επαφές στην Αθήνα για τη δεύτερη έκθεση ενισχυμένης μεταμνημονιακής αξιολόγησης.

Όπως ανακοίνωσε η Κομισιόν, το πρόγραμμα της αυριανής επίσκεψης του Γάλλου Επιτρόπου στην Αθήνα περιλαμβάνει συναντήσεις με τον κ. Παυλόπουλο και τον κ. Τσίπρα. Στις 3.30 μ.μ., μετά το τετ-α-τετ με τον πρωθυπουργό, ο κ. Μοσκοβισί θα κάνει σύντομες δηλώσεις στον Τύπο.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας Γιάννη Δραγασάκη, την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη. Πρόκειται για τους υπουργούς που χειρίζονται τα σημαντικότερα ανοιχτά μέτωπα της δεύτερης μεταμνημονιακής αξιολόγησης, όπως: το διάδοχο πλαίσιο του νόμου Κατσέλη για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, το σχέδιο μείωσης των «κόκκινων» δανείων στις ελληνικές τράπεζες με τιτλοποιήσεις μέσω εταιρίας ειδικού σκοπού, τις ιδιωτικοποιήσεις, τη μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες, την αύξηση του κατώτατου μισθού σε συνδυασμό με την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού για τους νέους εργαζόμενους και την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας.

Αύριο στις 8.00 το βράδυ ο κ. Μοσκοβισί θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Tags
Back to top button