Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

«Στημένο» το σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν με drones στο Κρεμλίνο λένε οι ΗΠΑ! Θα το χρησιμοποιήσουν σαν δικαιολογία για μαζική επιστράτευση;

Η Ρωσία μπορεί να έχει οργανώσει η ίδια την επίθεση στο Κρεμλίνο έτσι ώστε να ευαισθητοποιήσει περισσότερο τον ρωσικό λαό και να δικαιολογήσει μία μεγαλύτερη κινητοποίηση στρατευμάτων. Αυτό ανέφερε η αμερικανική δεξαμενή σκέψης το Ινστιτούτο για την Μελέτη του Πολέμου (ISW).

Οι αναλυτές από τις ΗΠΑ σημείωσαν πως υπάρχουν πολλά στοιχεία που υποδεικνύουν ότι η πρόσφατη επίθεση στο Κρεμλίνο οργανώθηκε από την ίδια την Ρωσική Ομοσπονδία. Αρχικά, οι ρωσικές αρχές πρόσφατα έλαβαν μέτρα ενίσχυσης της εσωτερικής αεράμυνας, συμπεριλαμβανομένης και της αεράμυνας της Μόσχας. Κατ' επέκταση, είναι ιδιαίτερα απίθανο δύο drones να κατάφεραν να διεισδύσουν τις πολυάριθμες ζώνες προστασίας και να ανατινάχτηκαν στο Κρεμλίνο.

Τιτανομαχίες Τανκς: Εντυπωσιακό υλικό από την ρωσική προέλαση στο Σεβέρσκ με πανίσχυρα άρματα μάχης T-90! (Βίντεο)

Επιπλέον και σύμφωνα με το ινστιτούτο, η συντονισμένη αντίδραση του Κρεμλίνου στο συμβάν υποδεικνύει πως η επίθεση προετοιμάστηκε από μέσα, με τέτοιο τρόπο ώστε οι πολιτικές συνέπειες να είναι σημαντικότερες από την «ντροπή» για την ευαλωτότητα στην ασφάλεια.

Η αμερικανική δεξαμενή σκέψης πιστεύει πως εάν η επίθεση δεν ήταν στημένη, η επίσημη ρωσική αντίδραση θα ήταν πολύ πιο αναδιοργανωμένη, αφού οι Ρώσοι αξιωματούχοι θα προσπαθούσαν να δώσουν μία λογική εξήγηση και να καλύψουν την ευπάθεια του δικτύου αεράμυνας και της όλης της υπηρεσίας.

Νέες Δηλώσεις Περί Πυρηνικών από την Μόσχα

Σε άλλη πρόσφατη είδηση τώρα, ο υφυπουργός άμυνας της Ρωσίας, Αλεξάντρ Φομίν, μίλησε σε ξένους στρατιωτικούς ακόλουθους για την ρωσική προσέγγιση στην πυρηνική αποτροπή. Τα λόγια του δημοσιοποίησε το ίδιο το ρωσικό υπουργείο άμυνας.

Στην «φόρα» το νέο ρωσικό σχέδιο ανακοπής της ουκρανικής αντεπίθεσης-Ευκαιρία για ομαδικούς τάφους Ουκρανών ψάχνει η Μόσχα!

Επιπρόσθετα, ο Φομίν ανέφερε τις ενέργειες των Αμερικανών αναφορικά με την παράταξη πυρηνικών όπλων στην Ευρώπη και την προετοιμασία πραγματοποίησης πυρηνικών αποστολών με συμμετοχή πολεμικών αεροποριών άλλων κρατών, οι οποίες δεν διαθέτουν τέτοιου είδους όπλα.

Ο Αλεξάντρ Φομίν έδωσε έμφαση στο γεγονός πως η ρωσική απαίτηση περί τερματισμού αυτής της τακτικής, όπως και το ρωσικό αίτημα για περιορισμό των αμερικανικών όπλων εντός των συνόρων της χώρας, απορρίφθηκαν από την Ουάσιγκτον. 

Tags
Back to top button