Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Μύκονος

Στη Μύκονο ο τερματοφύλακας Λόρις Κάριους - Τα «καυτά» φιλιά με μελαχρινή σε υπερπολυτελές γιοτ (φωτο)

Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Ούνιον Βερολίνο Λόρις Κάριους  βρίσκεται στο «νησί των Ανέμων», τη Μύκονο για διακοπές. 

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε  να περπατά στα Ματογιάννια και να χαλαρώνει με την παρέα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν τη Μύκονο επισκέφθηκε τη Σαντορίνη, ενώ για την παρουσία στα όμορφα Κυκλαδονήσια φροντίζει να ενημερώνει τους 1,6 εκατομμύρια followers του στο Instagram με σχετικές αναρτήσεις.

Ο 27χρονος απασχόλησε τον διεθνή Τύπο με τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα, καθώς ο φακός τον «τσάκωσε» με μελαχρινή καλλονή σε τρυφερές στιγμές,όντας πλέον ελεύθερος από την προηγούμενη σχέση του, την 31χρονη Sophia Thomalla. 

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η Daily Mail, το ζευγάρι αντάλλασσε παθιασμένα φιλιά σε ιδιωτικό γιοτ. 

Η πρώην σχέση του


 
Tags
Back to top button