Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

ΣτΕ: Η ώρα της αλήθειας για την απόρριψη του νόμου Παππά

Εφτασε η ώρα της αλήθειας για τον απορριφθέντα ως αντισυνταγματικό νόμο Παππά για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο της Επικρατείας αναμένεται να δημοσιεύσει αύριο, Παρασκευή, καθαρογραμμένη την απόφασή του επί των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το αιτιολογικό της απόφασης, όπως και το σχόλιο των ανωτάτων δικαστών για το καθεστώς με το οποίο λειτουργούν σήμερα οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

Η ανακοίνωση του ΣτΕ θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις όλων των εμπλεκομένων, τόσο εκείνων που διαθέτουν κανάλι όσο και εκείνων που κέρδισαν -ανύπαρκτες, όπως αποδείχθηκε- άδειες, με τον διαγωνισμό του Νίκου Παππά.

Υπενθυμίζεται ότι το ΣτΕ είχε απορρίψει το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες ως αντισυνταγματικό, καθώς εκτίμησε ότι το άρθρο 2 προσκρούει στις επιταγές του άρθρου 15 του Συντάγματος, που καθορίζει ως μόνο αρμόδιο όργανο για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών το ΕΣΡ.

Tags
Back to top button