Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στάχτη στα μάτια της Ελλάδας! Οι Γερμανοί θα δώσουν τα Eurofighter στην Τουρκία με τον όρο να μην πετούν στο Αιγαίο

Ενώ οι Τούρκοι φαίνονταν σίγουροι για την απόκτηση των μαχητικών αεροσκαφών, βρίσκουν μπροστά τους τον όρο να μην πετούν αυτά στο Αιγαίο αλλά και να σταματήσουν οι προκλητικές δηλώσεις κατά της χώρας μας.

Για σκληρότατους όρους από πλευράς Γερμανίας, προκειμένου να δοθεί η τελική έγκριση για την πώληση των μαχητικών Eurofighter στην Τουρκία, κάνουν λόγο μέσα της γειτονικής μας χώρας.

Ο όρος της Γερμανίας για τις πωλήσεις Eurofighter στην Τουρκία: «Απαγόρευση πτήσεων στο Αιγαίο» »

«...Εγκατάλειψη των σκληρών δηλώσεων που απευθύνονται στην Ελλάδα και παραίτηση από τις εδαφικές διεκδικήσεις στα νησιά του Αιγαίου. Εάν δεν τηρηθούν αυτές οι προϋποθέσεις, η Τουρκία δεν θα μπορέσει να αποκτήσει το Eurofighter. Επειδή οι άλλες τρεις χώρες...»

Όπως αναφέρεται σε σχετικά ρεπορτάζ των τουρκικών μέσων για να αλλάξει στάση η Γερμανία - που προς το παρόν «μπλοκάρει» την πώληση των αεροσκαφών της κοινοπραξίας στην οποία συμμετέχει και η Βρετανία, η Ιταλία αλλά και η Ισπανία - θα πρέπει η Τουρκία όχι μόνον να μην τα στέλνει στο Αιγαίο αλλά και να εγκαταλείψει την πολιτική των αμφισβητήσεων στα νησιά του Αιγαίου.

Γαλαντόμος ο Ερντογάν! Με πεσκέσια καμικάζι drones επισκέφτηκε τα Τίρανα και τον φίλο του τον Ράμα


Σύμφωνα με τα ίδια μέσα η Γερμανία απαιτεί ακόμη από την Τουρκία να σταματήσει τις σκληρές δηλώσεις που έχουν ως στόχο τη χώρα μας.

"Ο όρος της Γερμανίας για το Eurofighter: Αιγαίου": "RND: Για την Τουρκία έχει τεθεί ο όρος "να μην πετάξει στο Αιγαίο"".

Η συγκεκριμένη πληροφορία έρχεται μετά από τρεις ημέρες διαρροών τουρκικής αισιοδοξίας για την απόκτηση των συγκεκριμένων αεροσκαφών που αποτελούν «γέφυρα» ανάμεσα στην τέταρτη και την πέμπτη γενεά αεροσκαφών και τα οποία απελπισμένα χρειάζεται η Τουρκία μετά τον αποκλεισμό της από το πρόγραμμα των F-35.

 

 

 

Tags
Back to top button