Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Σουηδία: Βόμβα σε προσφυγικό καταυλισμό - Εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πέτερ Άντλερσον έκανε λόγο για «σοβαρό περιστατικό», ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνα. Μέχρι στιγμής, πάντως δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Στον καταυλισμό φιλοξενούνται περίπου 140 άτομα, πολλά εκ των οποίων απουσίαζαν την ώρα εκείνη.

Πριν από μερικές μέρες τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η αστυνομία βρίσκεται συνέχεια επί ποδός λόγω της δράσης συμμοριών μεταναστών στο Γκέτεμποργκ στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Σουηδίας, το Nordstan. Πολλοί κάτοικοι της σουηδικής μεγαλούπολης φοβούνται να πάνε στο κέντρο αυτό, λόγω των παρενοχλήσεων και των επιθέσεων που δέχονται συχνά.

Τα προβλήματα στο εμπορικό κέντρο συνήθως ξεκινούν μετά το κλείσιμο των καταστημάτων στις οκτώ το βράδυ και σε πολλές περιπτώσεις τα μέλη των συμμοριών είναι περισσότερα απ’ τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Expressen οι συμμορίες ακολουθούν τακτικές εκφοβισμού κατά πελατών, καταστηματαρχών, ακόμη και της τοπικής αστυνομίας, η οποία αναγκάστηκε να λάβει έκτακτα μέτρα.

Τον περασμένο Οκτώβριο διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους του νησιού Γκότλαντ της Σουηδίας, μετά την απελευθέρωση από την αστυνομία αρκετών ανδρών -αιτούντων άσυλο, όπως ανέφεραν τότε τοπικά ΜΜΕ- που κατηγορούνταν για τον ομαδικό βιασμό μιας ανάπηρης γυναίκας.

Tags
Back to top button