Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωκράτους: Ο Αλβανός που συνελήφθη είχε καταδικαστεί σε ισόβια το 2008 για ναρκωτικά αλλά αποφυλακίστηκε το 2015

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το περιστατικό κατά το οποίο συνελήφθη ζευγάρι Αλβανών στην Σωκράτους φέροντας στο ΙΧ τους, όπλο, πυροκροτητές και εκρηκτικές ύλες, μετά από τυχαίο έλεγχο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο άνδρας, 39 ετών, γεννημένος το 1985, είναι σεσημασμένος και έχει βαρύ ποινικό παρελθόν. Είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη το 2008 για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά αποφυλακίστηκε το 2015.

Υπενθυμίζεται πως η σύλληψή του έγινε έπειτα από τυχαίο έλεγχο της Άμεσης Δράσης, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του. Κατά την έρευνα, εντόπισαν πακέτο με εκρηκτικά υλικά, πυροκροτητές και ένα πιστόλι τύπου Τοκάρεφ, κρυμμένα σε μία μπλε σακούλα.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για περαιτέρω ανάκριση, ενώ οι Αρχές ερευνούν την προέλευση και τον προορισμό των ευρημάτων. Το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανήκε σε εταιρεία leasing.

Οι πληροφορίες για το παρελθόν του 38χρονου προκαλούν έντονο προβληματισμό, καθώς φαίνεται πως δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ τη σύνδεσή του με τον υπόκοσμο.

 

Αρχικό κείμενο

Ένα ζευγάρι Αλβανών συνελήφθη τελικά, μετά από τυχαίο έλεγχο από την Ελληνική Αστυνομία στην οδό Σωκράτους στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 16:00 υπήρξε ενημέρωση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Σωκράτους, λόγω ελέγχου σε τυχαίο όχημα. Τελικά, κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί βρήκαν πακέτο με εκρηκτικά υλικά, καθώς και όπλα.

Οι δύο συλληφθέντες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα για περαιτέρω ανάκριση, ενώ οι Αρχές ερευνούν την προέλευση και τον προορισμό των ευρημάτων.

Το όπλο που κατείχαν σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν πιστόλι τύπου Τοκάρεφ, ενώ κατά τις ίδιες πηγές το ζευγάρι είχε με leasing στην κατοχή του το πολυτελές όχημα.
 

Tags
Back to top button