Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκαριστικό: Δύο 17χρονες κοπέλες έβγαλαν μια τελευταία selfie... και αυτοκτόνησαν

Δύο 17χρονες κοπέλες δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο WhatsApp την τελευταία selfie που τράβηξαν και μετά αυτοκτόνησαν, πηδώντας σε ένα πηγάδι. Οι δύο κοπέλες πνίγηκαν και τα άψυχα κορμιά τους ανέσυρε η πυροσβεστική.

Τα κορίτσια είχαν κάνει συμφωνία να αυτοκτονήσουν μαζί και επέλεξαν ένα σημείο όπου έχουν γίνει πολλές αυτοκτονίες το τελευταίο διάστημα, στην Ινδία.

Η αστυνομία ανέφερε ότι τα κορίτσια τράβηκαν την selfie κοντά στο πηγάδι, έβαλαν την φωτογραφία στον λογαριασμό τους στο WhatsApp και μετά πήδηξαν στον θάνατό τους. Τα κινητά τους, τα παπούτσια και τα κοσμήματα βρέθηκαν κοντά στο σημείο.

Οι οικογένειές τους είναι σοκαρισμένες, γιατί όπως υποστηρίζουν τα κορίτσια δεν είχαν δείξει σημάδια κατάθλιψης. Ο πατέρας ενός από τα κορίτσια δήλωσε "μου είχε ζητήσει πρόσφατα να της αγοράσω κάποια φορέματα που είχε δει στην τηλεόραση. Της υποσχέθηκα ότι θα της τα πάρω... Τα ρούχα θα φτάσουν στο σπίτι σε μερικές ημέρες αλλά η κόρη μου δεν θα είναι μαζί μας για να τα φορέσει".

Μία από τις 17χρονες είχε πρόσφατα χωρίσει με το αγόρι της και οι αρχές εξετάζουν όλα τα στοιχεία.

 

Tags
Back to top button