Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκ στην Ινδία: Πνίγηκαν δεκάδες παιδιά σε ινδουιστική γιορτή (Βίντεο)

Τουλάχιστον 46 άτομα, οι περισσότεροι παιδιά, πνίγηκαν στην Ινδία σε ινδουιστική γιορτή ενώ έκαναν λουτρό σε ποταμούς και λίμνες που είχαν υπερχειλίσει από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται 37 παιδιά και επτά γυναίκες, που πνίγηκαν σε διάφορα τραγικά περιστατικά στο κρατίδιο Μπιχάρ της ανατολικής Ινδίας.

Οι πιστοί γιόρταζαν την ετήσια γιορτή Τζιβιτπουτρίκα Βρατ, στη διάρκεια της οποίας οι γυναίκες νηστεύουν για ένα 24ωρο και προσεύχονται για την ευημερία των παιδιών τους, ενώ πηγαίνουν για λουτρό σε ποτάμια και λίμνες συνοδευόμενες πολλές φορές από τα παιδιά τους.

Η κυβέρνηση του κρατιδίου αυτού της Ινδίας ανακοίνωσε την καταβολή αποζημίωσης 400.000 ρουπιών (περίπου 4.280 ευρώ) στις οικογένειες κάθε θύματος.

Συχνές οι πολύνεκρες τραγωδίες σε θρησκευτικά φεστιβάλ στην Ινδία


Φονικά περιστατικά είναι συνήθη σε χώρους λατρείας στη διάρκεια μεγάλων θρησκευτικών γιορτών στην Ινδία, όταν εκατομμύρια πιστοί σπεύδουν για προσκύνημα σε ιερούς τόπους τους. Τον περασμένο χρόνο 22 άνθρωποι πνίγηκαν μέσα σε ένα 24ωρο στο Μπιχάρ στη διάρκεια της ίδιας ινδουιστικής γιορτής, ενώ τον Ιούλιο τουλάχιστον 116 ποδοπατήθηκαν έως θανάτου σε άλλη γιορτή στο κρατίδιο του Ουτάρ Πραντές.

Η Ινδία πλήττεται κάθε χρόνο από καταρρακτώδεις βροχές και ξαφνικές πλημμύρες στη διάρκεια της περιόδου των μουσώνων από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Τον Ιούλιο πάνω από 200 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο κρατίδιο της Κεράλα από κατολισθήσεις που προκάλεσαν νεροποντές και κάλυψαν με τόνους βράχων και χώματος φυτείες τσαγιού.

 

Tags
Back to top button