Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σοκ από τον επικίνδυνο Ράμα-Ετοιμάζει σχέδια για πανευρωπαϊκό στρατόπεδο μεταναστών με χορηγό Ιταλία-Βρετανία; (Βίντεο)

Πολύ επικίνδυνες ειδήσεις έρχονται από την γειτονική Αλβανία, και τον ασταθή πολιτικά Έντι Ράμα, ο οποίος πιθανόν να ετοιμάζει πανευρωπαϊκό στρατόπεδο μεταναστών με χορηγούς διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Ο Ράμα μιλώντας σε ξένο ΜΜΕ, ανέφερε "ότι η συμφωνία με την Ιταλία για την μεταφορά 36.000 μεταναστών σε ειδικό κέντρο σε αλβανικό έδαφος( κανένας δεν θα τους μετρήσει πόσοι θα είναι τελικά), αφορά τη μεγάλη αγάπη του για την χώρα αυτή, η οποία είναι ατελείωτη".   

Άσχημα τα πράγματα! Politico: Η Ρωσία είναι «πλήρως έτοιμη» για πόλεμο με το ΝΑΤΟ στην Αρκτική

   

Στο σχέδιο της Μελόνι για την Αλβανία ενδιαφέρον έδειξε και ο Βρετανός πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ, προκαλώντας πολύ άσχημους συνειρμούς για το τι πραγματικά ετοιμάζουν οι " φίλοι  μας".

Ο Αλβανός πρωθυπουργός και το σχέδιο υποκρύπτει χρήμα και μεγάλα ωφέλη

Ακούμε δηλώσεις άκρως παραπλανητικές από έναν Ράμα, που εκβιάζει,  υφαρπάζει περιουσίες και φυλακίζει Έλληνες Βορειοηπειρώτες χωρίς να κουνιέται φύλλο στην ΕΕ, στην οποία ανήκει η Ελλάδα.

Όλοι τους σε αυτό το “ μεγάλο μαγαζί” που ονομάζεται ΕΕ, έχουν τα δικά τους υποχθόνια σχέδια, αναζητώντας χώρες  “σκουπιδότοπους ψυχών” και άλλων πραγμάτων.

Πανωλεθρία στο Λίβανο! Δέκα διοικητές της Χεζμπολάχ σκοτώθηκαν μαζί με τον Ιμπραχίμ Ακίλ ανακοίνωσε το Ισραήλ

Περιττό να τονίσουμε ότι ο κίνδυνος για την Ελλάδα θα είναι τεράστιος, καθώς στο σχέδιο αυτό στο αλβανικό έδαφος μπορεί να ενταχθεί και η Γερμανία που έχει σοβαρό πολιτικό ζήτημα.

Επίσης υπάρχει μια εκτίμηση ότι τόσο τα Σκόπια, όσο και το Κόσσοβο, να θελήσουν να ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας στρατοπέδων μεταναστών στα Βαλκάνια, τα οποία οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι να τα δουν ως μεγάλες αποθήκες ψυχών.

Σύμφωνα με τον Ιταλός πρέσβης στην  Αλβανία, Fabrizio Bucci, απορρίπτεται οποιαδήποτε σύγκριση με το αποτυχημένο πρόγραμμα ασύλου του Ηνωμένου Βασιλείου στη Ρουάντα, τονίζοντας ότι οι εγκαταστάσεις στην  Αλβανία λειτουργούν υπό ιταλική δικαιοδοσία και εναρμονίζονται με την ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία.

Από την άλλη, οι επικριτές καταγγέλλουν το πρόγραμμα ως παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Pierfrancesco Majorino, επικεφαλής πολιτικής για τη μετανάστευση στο ιταλικό κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα, περιγράφει το σχέδιο ως «ντροπιαστικό» και ως «ένα αποτυχημένο εγχείρημα που παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα». Ο Riccardo Magi, εκπρόσωπος του φιλοευρωπαϊκού κόμματος «Περισσότερη Ευρώπη», το αποκαλεί «Γκουαντάναμο της Ιταλίας» εξαιτίας της μη συμμόρφωσής του με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους διεθνείς νόμους.

Το πρόγραμμα, το οποίο αναμένεται να κοστίσει σχεδόν 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε μια περίοδο πέντε ετών, παρακολουθείται στενά από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παρά τις ανησυχίες, οι Ιταλοί αξιωματούχοι αναφέρουν ότι έχουν λάβει αιτήματα από 15 από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ για λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, το οποίο κάποιοι θεωρούν ως «καινοτόμο μοντέλο για τη διαχείριση των παράνομων μεταναστευτικών ροών».

Ο κίνδυνος περικύκλωσης της Ελλάδος από τα βόρεια σύνορα της από αυτού του είδους τα στρατόπεδα και με υπαρκτό το πρόβλημα εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών εντός χώρας, δημιουργείται ένας κίνδυνος μεγάλων διαστάσεων, χωρίς να υπάρχει διέξοδο στον ορίζοντα.

Tags
Back to top button