Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σλοβακία: Ο Ρόμπερτ Φίτσο δέχθηκε φάκελο με σφαίρα

Πλέον, η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία της Σλοβακίας, όπως ανέφερε το πολιτικό γραφείο της κυβέρνησης, μέσω δήλωσης στο περιοδικό Politico.

Το περιστατικό σημειώθηκε μερικούς μήνες μετά την απόπειρα δολοφονίας του Φίτσο, τον Μάιο. Ως δράστης της απόπειρας είχε αναγνωριστεί ο Γιουράι Σίντουλα, ηλικίας 71 ετών, ο οποίος ανέφερε ότι διαφωνούσε με την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης. Προς το παρόν παραμένει υπό κράτηση, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για τρομοκρατία.

Ο Ρόμπερτ Φίτσο συνδέεται στενά με τον Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπάν, με τον οποίο συμπλέει τόσο όσον αφορά τη μεταναστευτική πολιτική, όσο και τη στάση έναντι της Ρωσίας.

Tags
Back to top button