Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σκωτία: Μπουλντόγκ... ευνούχισε 22χρονο

Σε τεχνητό κώμα έβαλαν οι γιατροί έναν 22χρονο μετά την επίθεση που δέχθηκε από μπουλντογκ το οποίο τον... ευνούχισε!

Το σπάνιο περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν οι διασώστες μπήκαν σε διαμέρισμα της περιοχής Ίστ Λόθιαν στη Σκωτία και βρήκαν τον άνδρα αναίσθητο σε μια λίμνη αίματος.

Όπως διαπίστωσαν ο 22χρονος είχε χάσει το πέος και τους όρχεις του από την επίθεση του σκυλιού.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Εδιμβούργου με τους γιατρούς να κρίνουν οτι η κατάσταση του καθιστούσε υποχρεωτική την υποβολή του σε τεχνητό κώμα.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν το σκυλί ήταν ιδιοκτησίας του 22χρονου με την αστυνομία να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Tags
Back to top button