Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Σκληρή μάχη του Συριακού στρατού με το ISIS στη Deir Ezzor (video)

Σύμφωνα με το amaq πρακτορείο της ISIS oι  »μαχητές » του The “Islamic State” προήλασαν σήμερα έναντι των συριακών δυνάμεων κοντά στην αεροπορική βάση μετά από μια σφοδρή επίθεση που ήταν συχρονισμένη με μάχες σε πολλά μέτωπα της πόλης. Αιχμαλώτισαν σημαντικά σημεία ελέγχου του στρατού στα 2 χλμ από το αεροδρόμιο δυτικά του αεροδρομίου.

To φιλοαντιπολιτευόμενο Παρατηρητήριο μ΄ έδρα το Λονδίνο στην τελαευταία του αναφορά σημειώνει ότι η ISIS έθεσε υπό τον έλεγχό της το βουνό Tharda με θέα την πόλη της Deir Ezzor και σε περίπτωση που προελάσει περισσότερο θα είναι σε θέση να κόψει το δρόμο μεταξύ του αεροδρομίου και της Ταξιαρχίας 137 και της συνοικίας al-Jura.
Μάχες έγιναν στην πόλη στα περίχωρα του αεροδρομίου και για τον έλεγχο του όρους.Δεκάδες αεροπορικες επιδρομές πραγματοποίησε η ρωσική και η συριακή αεροπορία.Πυροβολικό έβαλε εκατέρωθεν.

Φήμες φιλοαντιπολιτευόμενων λογαριασμών ως τώρα ανεπιβεβαίωτες θέλουν τους τζιχαντιστές να ελέγχουν το Νοσοκομείο Assad και να περικυκλώνουν ή τουλάχιστοννα κινούνται απειλητικά και προς τη Σχολή της Αστυνομίας.

dimpenews.com 

Tags
Back to top button