Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολείο με έναν μαθητή άνοιξε και πάλι μετά από χρόνια στην Ελλάδα - Πού βρίσκεται

Το δημοτικό σχολείο στο μικρό ορεινό χωριό Αργύρι Αγράφων άνοιξε και πάλι για έναν και μόνο μαθητή, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ο δάσκαλος, Θωμάς Ξάθης, είπε συγκινημένος στη δημόσια τηλεόραση ότι το σχολείο άνοιξε και πάλι έπειτα από χρόνια με έναν μαθητή, ο οποίος παρέστη με την οικογένειά του στον αγιασμό, την περασμένη εβδομάδα.

Όπως τόνισε στη συνέχεια, ο ίδιος άφησε διευθυντική θέση σε σχολείο της Καρδίτσας για να ζήσει στο Αργύρι.

«Πρέπει να ανοίγουν τα σχολεία, τη στιγμή που κλείνουν πάρα πολλά, με αποτέλεσμα τα παιδιά να αναγκάζονται να μετακινούνται με το ταξί σε γειτονικές περιοχές για τα μαθήματα», τόνισε ο δάσκαλος.

Πού βρίσκεται στο σχολείο

Το Αργύρι είναι ένα μικρό χωριό στα Άγραφα και ανήκει στον νομό Καρδίτσας.

Είναι χτισμένο στα 900 μέτρα, σε ένα ορεινό τοπίο με από καταπράσινα δάση, φαράγγια και πλούσια βλάστηση.

Tags
Back to top button