Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συρίγος: Μόνο το ειδικό σώμα μπορεί να αντιμετωπίζει το χάος στα πανεπιστήμια

Στην κοινωνία δεν αρέσει η χαοτική κατάσταση που επικρατεί στα Πανεπιστήμια δήλωσε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος. Μιλώντας για την αξιωματική αντιπολίτευση, σχολίασε πως σηκώνει τους τόνους «διότι τη βολεύει να φεύγει η προσοχή από τα του οίκου της».

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ότι ενώ υπάρχουν εσωτερικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για το πού θα κατευθυνθεί, κεντροαριστερά ή πιο σοσιαλδημοκρατικά, την ίδια ώρα οξύνουν την κατάσταση. Το θέμα, όπως είπε ο κ. Συρίγος, γίνεται ταυτοτικό για ιδεοληπτικούς λόγους. Ωστόσο, όπως είπε, υπήρξε κοινός παρονομαστής μεταξύ των κομμάτων αφού όλοι παραδέχθηκαν ότι υπάρχει σοβαρότητα πρόβλημα στα Πανεπιστήμια. «Διαφωνούμε στην επίλυση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παρενέργειες σε 42χρονη νοσηλεύτρια στη Κέρκυρα μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου

Η παρουσία της αστυνομίας στα Πανεπιστήμια είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστούν ποινικές περιπτώσεις. Δεν μπορεί να αναλάβει κάποιος άλλος πέρα από την αστυνομία που είναι επιφορτισμένη από τον νόμο και το κράτος να αντιμετωπίζει τη βία. Το ειδικό αυτό σώμα, όπως εξήγησε ο κ . Συρίγος, θα λειτουργήσει σε τέσσερα Πανεπιστήμια, ενώ εξήγησε ότι είναι έτοιμο και εκτιμά πως θα είναι αποτελεσματικό.

Tags
Back to top button