Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συντετριμμένος ο 65χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του (φωτό, βίντεο)

Ο 65χρονος κτηνοτρόφος από το Μαρτίνο Φθιώτιδας ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά των δικαστηρίων της Λαμίας, ωστόσο ούτε χθες απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή, αφού η δικηγόρος του Νάντια Π. Γώγουλου, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι συγχωριανοί του πρόκειται για έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο που πότε δεν είχε πειράξει κανένα, ακόμα και αυτούς που κατά καιρούς μπορεί να τον προκαλούσαν για διάφορα πράγματα.

Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει ότι σκότωσε τον γαμπρό του λέγοντας ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι συντετριμμένος και πολλές φορές οι αστυνομικοί τον βλέπουν ή τον ακούνε να κλαίει στα κρατητήρια της αστυνομικής Δ/νσης Φθιώτιδας.

Ο 65χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι επειδή ήξερε ότι ο γαμπρός του οπλοφορούσε και άκουσε να μιλάνε για όπλο, όταν τους ζήτησε να απομακρυνθούν από το περιβόλι με τις ελιές που έκοβαν ξύλα, τότε φοβήθηκε και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και μόνο.

Δείτε τι είπε η συνήγορος υπεράσπισης του 65χρονου, Νάντια Π. Γώγουλου.

Tags
Back to top button