Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συνελήφθη Πακιστανός που διακινούσε λαθραία τσιγάρα στη Μονεμβασιά

Λαθραία προϊόντα καπνού στα χωριά της Λακωνίας διακινούσε ένας Πακιστανός, για τη δράση του οποίου ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που άρχισαν να τον αναζητούν. Τελικά, τον εντόπισαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν στον 34χρονο αλλοδαπό, βρήκαν στην κατοχή του381 τυποποιημένες συσκευασίες καπνού και 230 πακέτα με τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν μαζί με 165 ευρώ που είχε ήδη αποκομίσει από τις πωλήσεις.

Ο 34χρονος συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ οι λαθραίες συσκευασίες εστάλησαν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία.

Tags
Back to top button