Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συνελήφθη «εγκέφαλος» διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Τη σύλληψη στη Θεσσαλονίκη ηγετικού στελέχους οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. 

Πρόκειται για Έλληνα, 31 ετών, ο οποίος συνελήφθη την ώρα που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Αθήνα. Στην κατοχή του βρέθηκαν τρία δέματα με πάνω από μισό κιλό ηρωίνη, όπως επίσης χρηματικό ποσό που φαίνεται ότι συνδέεται με την εμπορία ναρκωτικών. 

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τη δράση του κυκλώματος στο οποίο φέρεται ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο μεταξύ, καταστήματα σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης είχε «ρημάξει» τον τελευταίο καιρό τριμελής συμμορία διαρρηκτών. Οι ελληνικής καταγωγής δράστες -22, 25 και 31 ετών αντιστοίχως- έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, ύστερα από δύο διαδοχικές διαρρήξεις που έκαναν στο Κορδελιό. Συνολικά εμπλέκονται σε δώδεκα διαρρήξεις καταστημάτων, απ' όπου έκλεψαν ή αποπειράθηκαν να κλέψουν χρήματα και εμπορεύματα

Tags
Back to top button