Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει το μεσημέρι η Πολιτική Γραμματεία – Πολάκης και Φάμελλος αναμένεται να ανακοινώσουν τις υποψηφιότητές τους

Μαίνονται με αμείωτη ένταση οι αντιπαραθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το μεσημέρι συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. Αντίστροφα μετράει ο χρόνος και για την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων του Στέφανου Κασσελάκη, του Σωκράτη Φάμελλου και του Παύλου Πολάκη, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στις 24 Νοεμβρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως έστειλε σαφή μηνύματα στο εσωτερικό του κόμματος, λέγοντας πως οι προοδευτικές δυνάμεις δεν πρέπει να απευθύνονται στους πολίτες, «με φτηνούς εντυπωσιασμούς και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα».

Ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, όπως έχει κάνει γνωστό, θα μεταβεί στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην πλατεία Κουμουνδούρου, προκειμένου να καταθέσει και επίσημα στα αρμόδια όργανα του κόμματος την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα θέσει στην διάθεση του κόμματος και τα απαραίτητα συνοδευτικά της υποψηφιότητάς του, όπως την δήλωση “Πόθεν Έσχες” και την πρόταση υποψηφιότητας από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Μήνες πριν στηθούν οι κάλπες για την εκλογή προέδρου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιχειρεί να επανέλθει με μια κοινοβουλευτική αντεπίθεση, όπως λένε στελέχη του, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για τα ζητήματα της ακρίβειας και του ιδιωτικού χρέους και καλεί τα υπόλοιπα κόμματα σε κοινό μέτωπο.

Με τον φόβο μιας νέας διάσπασης να είναι εμφανής, ηχηρά ήταν τα μηνύματα που έστειλε Αλέξης Τσίπρας προς το κόμμα αλλά και προς την κυβέρνηση μιλώντας για τους νέους. Την ίδια ώρα τα εσωκομματικά πυρά συνεχίζονται.

Μετά λοιπόν από αλλεπάλληλες πιέσεις και έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη δυνάμεων και πέραν των 87, ο πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, ανακοινώνει πιθανότατα το μεσημέρι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως προσανατολίζεται να ανακοινώσει υποψηφιότητα την ερχόμενη εβδομάδα και βάζει στόχο να ξεκινήσει περιοδείες, επενδύοντας στην αδιαμεσολάβητη σχέση με τους πολίτες, προκειμένου να τονίσει το μήνυμα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ και το είμαι εδώ» που επέλεξε για την αφίσα της αναγγελίας της υποψηφιότητας του από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά.

Από την Τρίπολη, την οποία επισκέπτεται σήμερα, ξεκινά  εξορμήσεις και στοχευμένες επισκέψεις ο Στέφανος Κασσελάκης.

Tags
Back to top button