Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συναγερμός στον Λούβρο - Στρατιώτης πυροβόλησε ύποπτο με βαλίτσα (φωτό, βίντεο) (upd)

Συναγερμός έχει σημάνει στο Παρίσι. Όπως μεταδίδει το Reuters ένας στρατιώτης άνοιξε πυρ όταν διαπίστωσε όταν ένας άνδρας επιχείρησε να μπει στο Λούβρο κρατώντας μια ύποπτη βαλίτσα.

Το μουσείο του Λούβρου εκκενώθηκε.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Λίγο μετά την είδηση για τον πυροβολισμό του γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσε την είδηση στο Twitter με ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γάλλος στρατιώτης άνοιξε πυρ στο κέντρο του Παρισιού αφού δέχθηκε επίθεση. Ο στρατιώτης, πυροβόλησε τον δράστη πέντε φορές τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Τραυματίστηκε και ο ίδιος, πιο ελαφρά. Ο δράστης φώναζε "Αλλάχου Ακμπάρ (Ο Θεός είναι μεγάλος)", σύμφωνα με τη γαλλική αστυνομία.

Ο δράστης της επίθεσης είναι τραυματισμένος, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

Άλλη αστυνομική πηγή δήλωσε στο Reuters πως ο άνδρας προσπάθησε να μπει στο υπόγειο κατάστημα του μουσείου κρατώντας μια βαλίτσα.

Άμεσα δόθηκε εντολή να κλείσει ο σταθμός του Μετρό στο Λούβρο. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η αστυνομία έχει αποκλείσει το Μουσείο, ενώ σύμφωνα με το ραδιόφωνο Europe 1 το τετράγωνο μπροστά από το Λούβρο έχει μερικώς εκκενωθεί.

Tags
Back to top button