Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σήμα κινδύνου στις αγορές: Ο «Dow Jones» γκρεμίστηκε και επικρατεί παγκόσμια ανησυχία

Η πτώση του «Dow Jones», έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία στις αγορές καθώς η Wall Street εξέπεμψε σήμα κινδύνου την Δευτέρα. 

Ο δείκτης S&P 500 έκλεισε με απώλειες 1,24% φτάνοντας τις 2.882,58 μονάδες. Ο Dow Jones διολίσθησε 1,51% στις 25.889,39 και ο Nasdaq σημείωσε πτώση 1,2% φτάνοντας τις 7.863,41 μονάδες.

Ο δείκτης Stoxx 600 υποχώρησε 0,31% στις 370 μονάδες, ο FTSE 100 στο Λονδίνο σημείωσε πτώση 0,37% στις 7.226 μονάδες, ο DAX 30 στη Φρανκφούρτη έκλεισε με απώλειες 0,12% στις 11.679 μονάδες και ο CAC 40 στο Παρίσι κατέγραψε απώλειες 0,33% στις 5.310 μονάδες.

Στα χρηματιστήρια του ευρωπαϊκού νότου, ο δείκτης IBEX της Μαδρίτης κινήθηκε χαμηλότερα 0,93% στις 8.676 μονάδες και ο δείκτης MIB στο Μιλάνο κατέγραψε απώλειες 0,3% στις 20.263 μονάδες.

Στο μέτωπο της εμπορικής διένεξης ΗΠΑ – Κίνας η Bank of America αναφέρει πως οι πιθανότητες για ύφεση στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί στο 30% για τον επόμενο χρόνο, ενώ και η Goldman Sachs μείωσε κατά 20 μονάδες βάσης, στο 1,8%, την εκτίμησή της για την ανάπτυξη στο τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Tags
Back to top button