Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Συλλήψεις για λαθρεμπόριο καπνού και αλκοόλ από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ σε Δράμα και Σέρρες

Συνελήφθησαν ένας 56χρονος και ένας 30χρονος

Έβγαλε «λαγό» ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 56χρονου στη Δράμα, καθώς βρέθηκαν μέσα κούτες με λαθραία τσιγάρα. Όμως, δεν ήταν παρά η… κορυφή του παγόβουνου, όπως προέκυψε από την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του.

Ο 56χρονος συνελήφθη και την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια, άνδρες της οποίας πήγαν στην κατοικία του και ανακάλυψαν 1.570 πακέτα τσιγάρων και 246 συσκευασίες με καπνό που δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολόγησης και κατασχέθηκαν, μαζί με το αυτοκίνητο του δράστη και 45 ευρώ που είχε πάνω του. 

Ο 56χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που του απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία, ενώ τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο Δράμας για να υπολογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Την ίδια τύχη είχε και ένας 30χρονος που συνελήφθη στις Σέρρες μετά από έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που επέβαινε, όπου βρέθηκαν 60 φιάλες αλκοολούχων ποτών οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και τα λαθραία μπουκάλια εστάλησαν στο Τελωνείο Σερρών για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών υπέρ του ελληνικού δημοσίου.

Tags
Back to top button